THE BASIC PRINCIPLES OF آنفولانزا گربه

The Basic Principles Of آنفولانزا گربه

The Basic Principles Of آنفولانزا گربه

Blog Article

از راه های دیگر انتقال این بیماری، لمس کردن اشیا آلوده مانند دستگیره های وسایل حمل و نقل عمومی و برخورد دست آلوده با بینی و دهان است. پیشنهاد ما برای جلوگیری از ابتلا به آنفولانزا جدید، استفاده از ماسک در فضاهای بسته و جلوگیری از برخورد دست آلوده با صورت است.

بیماری آنفولانزا یک بیماری تنفسی ویروسی است که بخش فوقانی دستگاه تنفسی را درگیر می‌کند. علائم آنفولانزا در شروع به سرماخوردگی شباهت دارد؛ اما باید بدانید که این دو بیماری تفاوت‌های مهمی با هم دارند. مهم‌ترین تفاوت، در شدت این دو بیماری است.

در برخی موارد، ورم ملتحمه، فتوفوبیا (ناراحتی در برابر نور) و علائم گوارشی ممکن است رخ دهد، از جمله کاهش اشتها، تهوع، استفراغ، اسهال و گرفتگی شکم.

در نتیجه اگر بعدها با ویروس آنفلوآنزا تماس پیدا کنید، به این بیماری مبتلا نمی‌شوید یا علائم خفیف آن را تجربه می‌کنید.

عفونت‌هایی که معمولاً روی آنفولانزا قرار می‌گیرند، برونشیت و ذات‌الریه هستند که با تداوم یا عود تب و سرفه پس از رفع آشکار بیماری اولیه مشخص می‌شوند. در برخی موارد، کم آبی، عفونت گوش (اوتیت) یا سینوزیت ممکن است رخ دهد.

- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.

این بیماری توانست تا آخر شهریور ماه سال ۸۸ جان بیش از ۳۰۰ هزار نفر را بگیرد و منجر به مرگ آنان شود.

بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن، مانند دیابت، بیماری‌های ایمنی یا قلبی عروقی و بیماری‌های تنفسی

از علائم آنفلوآنزا در کودکان می‌توان به تب، بی‌قراری، عدم تمایل به مصرف غذا و مایعات و کاهش دفع ادرار اشاره کرد.

برای اطلاع از علائم و درمان آنفولانزا در کودکان ، مقاله ی مربوط به بیماری آنفولانزا در کودکان را از پذیرش ۲۴ مطالعه بفرمایید.

هنگام سرفه و عطسه دهان و بینی خود را با دستمال بپوشانید و دستمال استفاده شده را در سطل زباله بیندازید.

آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان آنفولانزا بهمن ۱۴۰۲ فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد چهارشنبه / ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۱

در عین حال، با نرفتن به محل کار یا مدرسه، می‌توانید از سرایت آنفولانزا به افراد دیگر جلوگیری کنید.

آنفولانزا همچنین می‌تواند مشکلات سلامتی مزمن قبلی را بدتر کند. افراد مبتلا به آمفیزم، برونشیت مزمن یا آسم ممکن است نارسایی تنفسی را تجربه کنند، در حالی که افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر یا نارسایی قلبی ممکن است دچار نارسایی حاد قلبی شوند.

Report this page